HEART ON FIRE

 

 

SWB f.2009, 161 cm, fux, stjärn, dressyrindex 141 

 

Hjärtat är syster med två svårklasshingstar, Bugatti Hilltop e.Bergamon och Santana e.Sandro Hit. Den sistnämde har ett stort antal vinster i Grand Prix tillsammans med Minna Telde och har gått EM (2 st), VM, OS och världscupfinal för Sverige. Förutom ett helt enastående möderne så har även hennes far, morfar och mormorsfar alla gått Grand Prix!

Hjärtat fick en muskelskada som ung och den har härjat genom hela hennes karriär och hon fungerar därför inte längre som tävlingshäst. Hjärtat har en helt fantastisk ridbarhet och har på några få starter ändå lyckats bli placerad i MsvB. Hon har även kvalat och deltagit i fem-års championatet.

Modern Raffinesse har alltså lämnat två svårklasshingstar och i varje led därefter så har det lämnats godkända hingstar.

  • Mormor Desiree som även hon är ett statspremiesto har lämnat hingsten Riverside.

  • Mormorsmor Pirola har lämnat Donnerschlag (GP) och Ragazzo, hon har också lämnat stoet Desiree som i sin tur lämnat hingstarna Wall Street och Avantgarde.

  • Mormorsmormor Franka har lämnat legenden Pik Bube I & hans helbror Pik Bube II, hon har även lämnat dottern Paola som i sin tur lämnat hingstarna Bergamon och Donnerklang och hon har ytterligare lämnat Polljana som lämnat hingsten Raphanus.

 

Mödernet har även lämnat fler godkända hingstar bla. Scuderia, Don Davignon m.fl. och även ett flertal Grand Prix hästar. 

Hjärtat fölade en hel månad för tidigt 2020 och fölungen överlevde tyvärr inte. Hon är nu dräktig med King Olymbrio L och beräknad fölning är den 9/5- 2021.

Avkommor

Kontakt

Viby Berga Gård

Viby Gård

635 06 ESKILSTUNA

Magnus: 0708-65 56 30

Camilla: 0768- 67 58 52

stallmvg@outlook.com

Denna sida visar sig tyvärr

inte bra i Explorer,

använd annan webbläsare.

Sociala medier

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram